SKATTJAKTEN

 Dakaboms varumärke föddes i en längtan efter det genuina och äkta. En önskan att få omge sig med en historia, kanske skavda av tidens tand, men med möjlighet till många års fortsatt glädje och funktion.

 En överdos av det massproducerade och likriktade väckte en önskan om att hitta småskaligt och udda. I en övertygelse om att de vackraste produkterna redan har fått sin design – och att vi kan hitta dem och älska dem, om och om igen – startade vi vårt företag och vår resa.

 Våra första resor gick till Marocko. Vi fann de vackraste mattorna och de ljuvligaste hantverken. Men ganska snart infann sig även en olustkänsla över att flyga världen runt för att utföra våra skattjakter. Vi behöver inte flyga till andra sidan jordklotet för att hitta unika produkter. Dom finns betydligt närmare än så. Och att återanvända redan producerade produkter är inte bara vackert för ögat, det känns även bra i magen. Vi jobbar mycket med Ungern, men även med Holland och Belgien. Och vi gör det på ett så klimatsmart sätt som vi kan.                                                                                                                                                                                           

 

HUR GÅR SKATTJAKTEN TILL?

 Ni säger vad ni är på jakt efter – och vi sköter själva letandet!   Det kan vara allt från klädskåp till stolar, bord, jalusier eller gamla fönsterbågar. När vi har prickat rätt så är det upp till kunden att bestämma om produkten ska renoveras före leverans eller inte. Kanske önskar man nya glas och lås till sitt vitrinskåp? Eller kanske ny färg? Kanske har man tänkt att själv måla om det det gamla bordet, men önskar få hjälp med det mindre roliga underarbetet?

 Det är helt upp till dig.

 Vi kan också hjälpa till med specialprodukter som tillverkas av återvunnet trä. På det sättet kan du få exakt rätt storlek och form på tex en badrumskommod eller ett matbord, men med en yta som är vackert gammal och återanvänd.

Kanske är du osäker på vad du faktiskt vill ha? Välkommen till vårt bruk istället! Vi fyller kontinuerligt upp med nya härligheter. Våra öppettider hittar du på våra sociala medier. Eller så hör du av dej till oss. Vi öppnar upp om vi bara har möjlighet. Vill man hjälp med transport så kör vi ut till många orter i Sverige. Eller så kommer man till vårt bruk och hämtar.                                                                                                       

 

PROJEKTLEDNINGEN

Projekt är något av det roligaste vi vet! Oavsett om det handlar om ett enklare altanbygge eller planering och uppförande av stor fabriksbyggnad, så triggar det projektådran i oss. Vi har många års erfarenhet av att leda och slutföra såväl stora som små projekt. Några av områden vi arbetar inom är produktion, bygg, försäljning, marknadsföring och personal. Vi arbetar med såväl svenska kunder som företag och människor i andra delar av världen.                                                                                                                                                             

Vill du ha hjälp med något projekt eller i en företagsledning? Nej, vi hjälper inte till med ditt altanbygge, men annars är vi  anpassningsbara. Mässor, större byggprojekt, inredning, showroom eller utveckling av produktion – vi är öppna för det mesta! Slå en signal, så kan vi prata om det!

HUR GÅR PROJEKTLEDNINGEN TILL?

Mycket enkelt – kontakta oss för givande möte!

Dag tel. 0703-51 14 89 Mail dag@dakabom.se

Karin tel. 0739-42 45 35 Mail karin@dakabom.se