SKATTJAKTEN

Dakaboms varumärke föddes i en längtan efter det genuina och äkta. En önskan att få omge sig med en historia, kanske skavda av tidens tand, men med möjlighet till många års fortsatt glädje och funktion.
En överdos av det massproducerade och likriktade väckte en önskan om att hitta småskaligt och udda. I en övertygelse om att de vackraste produkterna redan har fått sin design – och att vi kan hitta dem och älska dem, om och om igen – startade vi vårt företag och vår resa.
Våra första resor gick till Marocko. Vi fann de vackraste mattorna och de ljuvligaste hantverken. Men ganska snart infann sig även en olustkänsla över att flyga världen runt för att utföra våra skattjakter. Vi behöver inte flyga till andra sidan jordklotet för att hitta unika produkter. Dom finns betydligt närmare än så. Och att återanvända redan producerade produkter är inte bara vackert för ögat, det känns även bra i magen. Vi jobbar mycket med Ungern, men även med Holland och Belgien. Och vi gör det på ett så klimatsmart sätt som vi kan.                                                                                                                                                                                           

HUR GÅR SKATTJAKTEN TILL?

Ni säger vad ni är på jakt efter – och vi sköter själva letandet!   Det kan vara allt från klädskåp till stolar, bord, jalusier eller gamla fönsterbågar.
Kanske är du osäker på vad du faktiskt vill ha? Välkommen till vårt Bruk istället! Vi fyller kontinuerligt upp med nya härligheter. Våra ordinarie öppettider är onsdagar kl 14-18 och lördagar kl 11-14. Önskar man hjälp med transport så kör vi ut till många orter i Sverige. Eller så kommer man till vårt Bruk och hämtar.                                                                                                     

 

VI SÖKER PERSONAL!

Dakabom växer och nu behöver vi ytterligare en säljare/alltiallo.

Vi behöver;

En person som vill jobba 70-100%, främst vardagar, men även helger.
Som är beredd att ena dagen lyfta tungt och tvätta skåp, och andra dagen ta emot kunder och hjälpa dem att hitta deras drömmöbel. Du behöver vara flexibel med såväl arbetstider som arbetsuppgifter då vissa veckor hos oss är mer intensiva.
Det är en fördel om du jobbat med försäljning tidigare och nödvändigt att du gillar återbruk och ett omväxlande jobb.

Du får;

Ett härligt gäng med kreativa kollegor och hyresgäster på Bruket Norrahammar. En tjänst där den ena dagen inte är den andra lik. Möjlighet att påverka Dakaboms utveckling då vi står i ett expansivt skede med många planer som ska sjösättas.
Din arbetsplats på Bruket Norrahammar är i anrika och vackra lokaler, ca 1 mil söder om Jönköping.
Anställningen är en tillsvidareanställning med fast lön och start snarast. 
Vi lägger stor vikt vid vår nya kollegas personlighet och att vi tror att du skulle passa bra in i vårt gäng.

Välkommen att skicka din ansökan till karin@dakabom.se 
Vi behandlar ansökningarna löpande så skicka in dina ansökan snarast, eller senast den 26 april.