PREMIÄRFEST MED FRI FRAKT OCH FINA ERBJUDANDEN!

Premiärhelg 27-28 april!

Äntligen är det dags att visa upp det vi jobbat hårt med senaste halvåret - vår nya butikslokal!
Vi flyttar bara 50 meter bort, men in i en gammal brukslokal där bara butiksytan mäter hela 900 kvm!
Nu hoppas vi att många vill komma och fira med oss. Premiärhelgen bjuder på härlig livemusik, finfina erbjudanden och massor av inspiration!
Följ oss på Instagram för att se hur vår nya butik transformerats från trist industrilokal till härliga miljöer där vi hittat inspiration i allt från Paris till Karin Larsson och sydeuropeiska kvarterskrogar.
Vid köp i vår fysiska butik under premiärhelgen erbjuder vi fri frakt av möbler*, rabatterade produkter och möjlighet att vinna presentkort på 5000:- både på lördagen och söndagen**. 

Varmt välkomna!

 *fri frakt gäller vid köp i fysiska butik 27-28 april vid köp över 10 000:- och vid frakt inom vårt ordinarie fraktområde, som sträcker sig mellan Uppsala, Strömstad och hela vägen ner till Ystad. (ej Gotland)
Vi levererar med egen lastbil, och vanligtvis inom 4 veckor. I samband med kampanjen kan leveranstiderna bli längre.
**lördag eftermiddag samt söndag eftermiddag drar vi en vinnare per dag av de som lämnat sitt namn i vår presentkorts-urna i butiken.
Som grädde på moset finns även möjlighet att vinna presentkort i vår Insta-tävling under premiärveckan. För mer info kika in på vårt Instagram!
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.